tarisznya-18+

Sok mindent tartogat majd a tarisznyám !

Friss topikok

Linkblog

Zichy Mihály biszexes volt ?

tarisznya 2009.06.02. 07:38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a fantasztikus müvész hab pehely légies grafikáival hihetetlenül lenyügöz. Néhány rajzon aszt látom hogy fiucskák játszanak egymással és saját magukkal. Tehát Zichyt izgatta a meleg szex is...mindenesetre kamasz korunkból néhány meleg pillanat homoszexuális emlékképp megmaradt. Egyikünk másikunk bisztos belekostolt ebben nagy én keresési időben.

Valószinü Zichy -nek is kijutott egy kis melegedés...a nagy hideg Oroszországban...és jutott néhány arisztokrata farok és punci is ...megkellett melegedni valahol.

Egyre több a bizonyiték hogy melegszex az emberrel eggyüt járó magatartásforma...különössen most van szükség rá mikor is tulnépesedés van öreg sár golyobison...melegszik a föld a jocó is.

http://tarisznya.gportal.hu/gindex.php?logout=1

Szólj hozzá!

Juniusban melegedés várható ?

tarisznya 2009.06.02. 07:03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juniusban melegedés várható fiúszexben is forró és viszonzásra találó meleg szerelmeskedés várható. Ujra melegitett homó kapcsolatok kibékülések...sperma zsúrok...felhőtlen légyottok.

Aki eddig csak vágyot a fiú kapcsolatra az most kipróbálhatja...az Ikrek hava garantálja ezt. Az ikrek kettős személyiség...ebben hónapban születettek biszexuális egyének...mindenevők ...punci és farok garantálva...Aids-re hepatitisre és egyéb nemi nyavaják is kinálkoznak Lajossal eggyüt...ugyhogy vigyázzatok, és gondoljatok erre is.

Bármennyire is viszket helyes kis farpinátok a veszély ott leselkedik !

Egy gyönyörü angyal arcu fiú is megbetegithet...és másnap közli a mobil telefonodon hogy sok szeretettel üdvözöl az aids -sek világában...Az aids ugy terjed akár az Iwiw-es kapcsolat.

http://tarisznya.gportal.hu/gindex.php?logout=1

Szólj hozzá!

Patrick Swayze öngyilkos akart lenni

tarisznya 2009.06.02. 06:56

Patrick Swayze öngyilkos akart lenni

Csupán felesége tartotta vissza a rákbeteg Patrick Swayzet attól, hogy saját kezével vessen véget az életének. A színész egyre elviselhetetlenebbé váló fájdalmai arra sarkalták, hogy öngyilkos legyen és meg is tette ennek előkészületeit, felesége azonban az utolsó pillanatban lebeszélte róla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felesége tartotta vissza a rákbeteg Patrick Swayzet attól, hogy saját kezével vessen véget az életének.
Fotó: Bors
 


– Elképzelhetetlen szenvedéseken ment már át és hiába az élni akarása, elfáradt. A gyógyszerek, az elhatalmasodó betegség szörnyű fájdalmakkal jár, ezért úgy döntött: megöli magát. Erős nyugtatókat szerzett és komolyan be akarta őket venni – kezdte a pár egyik barátja a National Enquirer magazinnak.


– Egy este, mikor a fájdalomtól összegörnyedve feküdt a fürdőszoba padlón, készen állt a távozásra és könyörgött Lisanak, hogy adja oda neki a gyógyszereket. Lisa azonban nem engedte, hogy megtegye, azt mondta, ő is belehalna a tudatba, hogy így Patrick így ment el – folytatta az ismerős. Lisanak volt is oka félni, hiszen Patrick nővére, Vicky tizenöt évvel ezelőtt szintén saját kezűleg vetett véget életének és ez csaknem tönkretette a színész életét.
– Imádta Vickyt, mindenben segítette őt, Vicky azonban egyre depressziósabb lett és végül kaliforniai lakásában találtak rá, két doboz altató és egy üveg whiskey hevert mellette. Patrick soha nem tette túl magát rajta – mondta a barát, aki szerint Patrick túl van a legnagyobb elkeseredettségen és azt mondta feleségének, hogy élni akar, amíg lehet.
BorsOnline / gyulai
http://tarisznya.gportal.hu/gindex.php?logout=1
 

 

Szólj hozzá!

Te kit csokolnál meg illetve mely testrészét illetnéd szájaddal ?

tarisznya 2009.05.05. 18:35

 

 

 

 

 

 

 

 

 Te kit csokolnál meg illetve mely testrészét illetnéd szájaddal ? Te kit csokolnál meg illetve mely testrészét illetnéd szájaddal ?

A legismertebb csók a Judás csokja ami igen bonyolult következményekkel járt. A Francia csóknál nincsen izgalmassabb. A kéz csók ugye a tisztelett puszija. Intim testtájékra adott puszit nem mindenkinek adunk aki uton utfélen velünk szembe jön. A nyelves puszinál a két fél a saját energia körét kapcsolja össze egy eggy egésszé.
Az energia kör összekapcsolását ugy értem hogy az embernek van két fő meridián vezetéke, gerinc mentén a kormányzó , elöl pedig az anális területekről induva a befogadó ami végig halad a test elülső részén haladva az ajak aljáig. Ha a nyelvedet a szájpadlásodra teszed kapcsolóként müködik majd, ugyanis a elöbb emlitett két meridiánt igy össze ér és beindul a keringés. A csokoló pár esetén viszont ugyanigy történik csak az ő köre a tiedével eggyesül igy közös energia keringés történik. Ezért akkora élmény a csók-szinte már szex maga.                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

látotagó olvassa a lapot.

Szólj hozzá!

Travolta a fiúk vonzásában

tarisznya 2009.05.05. 18:04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Travolta hájasan is kellett a férfiaknak Hiába kisegyháza minden próbálkozása, Travolta csupán néhány évig volt képes hazugságban, férfiak nélkül élni. Kelly Prestontól egy fia, Jett és egy lánya, Ella Blue született, és a világ szemében Travolta a családos férfi mintapéldánya volt.Ugyan külseje már koránt sem volt annyira vonzó, mint egykor, a színész ugyanis a vallási közössége által felírt gyógyszerek
és tisztítókúrák mellékhatásai miatt rettenetesen elhízott, és korábban sűrű haja is kihullott.
A hiú színészt nagyon zavarta eldeformálódott teste, mindent megpróbált, beleértve a zsírleszívást is, hogy korábbi filigrán formáját visszanyerje.
Ám semmi sem hozott eredményt. Travolta hobbijának, a repülésnek élt, saját kifutópályáját is építtetett,
hátha elvonja a figyelmét egyre jobban kínzó kielégítetlenségéről. Hiányoztak neki a bűnös kalandok, vagyis a férfiak.

A cikk szárm :  http://www.mommo.hu/media/Travolta_hajasan_is_kellett_a_ferfiaknak

Szólj hozzá!

Pénis masszás

tarisznya 2009.05.05. 17:47

Pénis masszás

 A Lingam-masszázs a férfi hímvesszőjének masszírozási technikája a Tantrában, ami állítólag olyan örömökhöz képes eljuttatni a férfit, amiről álmodni sem mert.
A Lingam szanszkrit eredetű szó, és a férfi hímtagját jelöli. A Lingam-masszázs pedig a Tantra (megszentelt szexualitás) által oly' nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén az emberben felszabadul a kreatív energia és az öröm. Fontos hangsúlyozni, hogy a masszázs során nem az orgazmus elérése a cél, az csupán kellemes mellékhatás. A Lingam-masszázs lényege a herék, a gát, a prosztata és a hímvessző különleges masszírozása, amiben nő és férfi egyaránt ellazul, és örömét leli. Ezen állapot eléréséhez a férfinak meg kell ismernie saját gyengéd oldalát, hogy képes legyen ellazítani és befogadni a masszázs okozta örömöket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A masszázs során a férfi a hátán fekszik, lábait széttárja, és kissé behajtja. Dereka, térdei, és feje alá egy párnát kell helyezni, hogy tökéletes kényelemben legyen a masszázs során, és hogy kényeztetésre váró "tagjai" könnyen hozzáférhetőek legyenek a partner számára. A masszázst mély és ritmikus légzés előzi meg. Érdemes a lábakat, a hasi területet, a combokat, a mellkast és a mellbimbókat finoman simogatni, hogy az egész test ellazulhasson és felkészülhessen. A masszázshoz nélkülözhetetlen az olaj, amivel bekenjükk a masszírozásra váró területeket, és a csodamasszázs máris elkezdődhet. A Lingam-masszázs technikája szerint először a herezacskót, illetve a heréket kell nagyon óvatosan masszírozni, majd fokozatosan lehet áttérni a hímvessző fölötti szeméremcsontra és a gátra.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hímvessző masszírozásakor folyamatosan változtatni kell a masszázs sebességét és a nyomást. A Lingam (pénisz) kényeztetésekor a partner jobb kézzel tövénél megfogja a hímvesszőt, óvatosan összenyomja, felfele húzza, majd lecsúsztatja rajta a kezét, és megismétli ugyanezt a bal kezével. A mozzanatot újra és újra el kell végezni. Ezek után fordított technikát kell alkalmazni, mégpedig úgy, hogy a hímvessző csúcsától indulva a partner egészen tövig lecsúsztatja kezét, majd kézváltás, és kezdődhet újra az egész. Miután ezt is jó párszor megismételtük, kezdődhet a makk - narancs facsarásához hasonló mozdulattal - való masszírozása. Ne lepődjünk meg, ha masszázs közben a hímvessző néha elernyed, majd újra megmerevedik, aztán megint elernyed, és újra megmerevedik...ezek a Tantrában az öröm két végpontját jelölik, és meglehetősen nagy élvezetet nyújtanak a férfi számára. 
 Éppen ezért, mihelyt a férfi az ejakuláció közelébe jut, hajtsuk hátra hímvesszőjét, hogy kissé ellazuljon, és utána folytassuk a masszázst. Ezt, a magömléshez közeledve párszor ismételjük meg. Bármennyire is képtelenül hangzik, nem szabad elfelejteni, hogy a Tantrában nem az orgazmus elérése a cél, hanem az örömszerzés módja. A Lingam-masszázs segítségével a férfi könnyen megtanulhatja kontrollálni ejakulációját, hogy a jövőben olyan hosszú szeretkezésben legyen része partnerével, amilyet csak szeretne. Eljuthat továbbá a többszöri orgazmus állapotába is anélkül, hogy akár egy csöpp ondót is elejtene. A Tantra szerint orgazmus és magömlés két különböző dolog.
 

 http://tarisznya.gportal.hu/gindex.php?logout=1

Szólj hozzá!

A puncika anatómiája

tarisznya 2009.04.27. 18:40

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fanszörzet

A női nemiszerv szörzete. Hasonló a férfiakéhoz azzal a különbséggel, hogy míg általában a férfiak szörzete a köldök felé felnyúlik, a nőké "vízszintesen" végződik.
Ez a szörzet körbeveszi a puncit. Nem csak fölötte van, hanem a nagy szeméremajkak külső részét is borítja. Sőt alapesetben még egy-egy szál szőr a gát és a végbél környékére is kerül.

Még a fiatal nők közül sem mind borotválja, habár a erotikus képeken szinte csak kopaszra borotvált puncikkal találkozni.
Van olyan nő, aki csak a csőr hosszából vág, míg mások csak a nagy szeméremajkaknál borotválják azt le, fölül meghagyva az ősbozontot.
 

Csikló

A nő és a férfi nemi szerve anatómiailag megfeleltethető egymásnak.
A csikló (habár jóval kissebb a hímvesszőnél) felel meg a fütyinek, míg a szeméremajkak a herezacskónak.

A csikló, akár csak a fütyi, több részből áll.
Van fitymája, van makkja és természetesen van "rúdja" is.
Hagyományos esetben a csikló összehúzódik, akár csak a hímvessző. Izgalmi állapotban mérete megnő, "megmerevedik" és makkja kibújuk a "fitymából".

Habár a nő szinte teste minden pontján izgatható, a legérzékenyebb, legerotikusabb pontja a csikló, és azon is belül annak makkja.

 

Izgatható pénisszel, ujjal és nyelvvel.

Pénisszel úgy izgathatjuk behatolás nélkül, mintha szeretkeznénk, csupán a hímvessző nem a hüvelyben, hanem a puncin kívül, a csiklónál mozgatjuk.

Maga a szeretkezés is több irányból ingerli a csiklót: A pénisz mozgása a hüvelyben mozgatja a csikló körüli szöveteket. A férfi és a nő altestének dörzsölődése is hat rá. Sőt a pénisz a hüvelyen belülről is hat a csiklóra.

Az ujjal izgatás is elég szokványos. Ezt teszik a tini lányok is, ha éppen önkielégítést, maszturbálást végeznek.
Arra kell ügyelni ujjal izgatáskor, hogy ne csak a csiklót izgassuk, hanem időnként kalandozzunk el a punci más területeire is, kicsit magára hagyva azt. Ha túlzottan sokáig foglalkozunk a csiklóval, akkor az már nem lesz jó érzés a nőnek. Épp ezért kell rövid szüneteket tartanunk.

Tipikus ujjal izgatási technika, ha felülről rárakjuk nagyujjunkat és finoman, puhán szimogatjuk a csiklót, illetve ha az ujjhegyünket "remegtetjük" rajta. Időnként nyúljunk lejjebb is, a hüvely bejárata felé. Esetenként a gátat is simogassuk meg.

Mivel a punci főleg a hüvely irányából nedvesedik, így a csikló simogatásával ellenőrizhetjük le, hogy mennyire nedves már az, illetve hogy mennyire van izgalmi állapotban a partnerünk.
Ha ujjunk nem lesz nedves, sőt nem lesz lucskos a vagina simogatásakor, akkor eszünkbe ne jusson a közösülés. Ez esetben a nő még testileg (lelkileg) nem készült még fel péniszünk fogadására.
Ilyen esetben a behatolást és közösülést a nő "reszelésnek" érezné, és legfeljebb csak megjátszaná az orgazmust, viszont a szeretkezést élvezni semmiképpen sem tudná.

Nagyon jó technika, ha nyelvünkkel ingereljük a puncit.
Ezzel nem csak azt érhetjük el, hogy a nő az orgazmus közelébe kerül, vagy éppenséggel ki is elégül nyelvmozdulatainktól, de a száraz punci ezzel a technikával könnyen be is nedvesíthető.

A puncit és a csiklót szinte bárhogy nyalogathatjuk, ám két pozitúra kényelmesebb a többinél. Az első az, mikor úgy fordulunk, hogy a nő puncija van a szánknál és a mi péniszünk az ő szájánál (69-es póz, franciázás). Ezzel a módszerrel könnyen elérhetjük a csiklót, a lentebbi részeket, a hüvely bejáratát, sőt még a gátat is.
Sok nő igen hálás, ha a hüvely bejáratától a gát irányába kinyalják őket. (Ezt a részt szeretkezés közben is szívesen ingerlik, főleg ha ők vannak fölül. Ez a tipusú szeretkezés a férfi számára is nagyon kellemes.)
Ezzel a módszerrel könnyen a hüvelybe illeszthetjük a nyelvünket, és a nyelvünkkel szeretkezhetünk (csúnya szóval "dughatunk") a nővel. :)

A másik lehetőség, hogy a széttet lábai közé megyünk, és onnét közelítjük meg a nunit.
Ekkor a nő lábai lehetnek szétrakva, de akár felrakhatja azokat a vállunkra is.
A gát belső, a hülyen bejáratánál lévő részt innét nehezebb elérni, viszont ideális a punci kinyalására, a csikló ingerlésére, de akár ebből a pozból is bedughatjuk a nyelvünket a hüvelyébe. Érdekesség, hogy a hüvelynek más íze van, mint a csikló és a szeméremajkak közötti résznek. Egyik íz sem rossz - ha a nő szeretkezés előtt mosdott -, leginkább enyhén sós az összhatás.

A csikló ingerléséhez nem kell komolyabb előtanulmány. Csupán kezdjük el nyalni. Utána úgyis látni, érezni fogjuk, hogy a nőnek jó-e, amit csinálunk.
Jó jel, ha a nő comja minden egyes "nyelvcsapásunkkor" megremeg. Ez azt jeleni, hogy egyre inkább izgalmi állapotba kerül. Ha a comb és szinte az egész nő remegni kezd, s egyfajta remegés fut át rajta, akkor épp orgazmusa van.
Mellesleg a nő orgazmusa fiziológiailag nem más, mint a méh ritmikus összehúzódása...

A nyelvvel való ingerlést fokozhatjuk, ha óvatosan egy ujjal visszahúzzuk a csikló fitymáját, és az előbukkanó pici fehéres színű makkot nyaljuk, illetve ha rajta tartjuk, rá nyomjuk a nyelvünket, a nyelvünk hegyét.
A csiklót egy nagyon picit szívhatjuk is. Szintén picit az ajkaink közé vehetjük.

Nyelvünkkel haladhatunk lassan, érzékkel, főleg az elején, később pedig begyorsíthatunk.
Ne lepődjünk meg, ha rövid idő után nyelvünk nem bírja a strapát és egyfajta nyelv kimerültségünk lesz. Ekkor a leheletünkkel, illetve az ujjunkkal besegíthetünk.
A csiklót finoman oldalról ujjunkkal mozgassuk.
Megtehetjük, hogy kitapintjuk a csikló fitymája alatt a csikló testét és mozgatjuk rajta a bőrt, illetve dörzsölgetjük, és megfigyelhetjük, hogyan mozog ujjunk alatt a pici test. Nyelvünkkel a csikló tövét nyaldoshatjuk.
Megtehetjük, hogy ujjunkal játszunk a hüvellyel, majd kihúzzuk azt és felfelé (majd lefelé) mozgatjuk a vaginán, egész fel a csiklóig, sőt azon is túl. Ilyenkor vigyázzunk, nehogy megüssük ujjunkkal a csiklót, illetve hogy nehogy beleakadjon ujjunk a finom bőrbe, mert a csikló nagyon érzékeny, és egy-egy meggondolatlan cselekedetünk visszavetheti a csikló kedvét és a nő erotikus vágyait.
Miután nyelvünk visszanyerte erejét, visszatérhetünk a nyelvvel való izgatásra.
 

Nagy szeméremajkak

A nagy szeméremajkak belső felülete finoman simogatható, nyalható. Nála azonban szexuális téren fontosabb a kisajkak. Átlagos helyzetben, mikor a nő nincs szexuálisan felizgatva, akkor a nagyajkak takarják a punci belső részeit.
 

Kis szeméremajkak (kisajkak)

A kis szeméremajkak - akár csak a nagyobb társai - finoman simogatható, nyalható. Nyelvünk kívül-belül elkalandozhat rajtuk. A kisajkak az ajkaink közé, a szánkba vehető és "csókolózhatunk" velük. Ezért hálásak szoktak lenni a nők. Enyhén szívhatjuk is őket.
 

Húgyvezeték

Szexuálisan nem túl jelentős testrész.
 

A hüvely bejárata

A fenti fényképen a hüvely bejárata gyakorlatilag nem látható, mert a gát eltakarja. Ha kitapintjuk ujjal vagy nyelvvel, érezhetjük a redős felületét. Ennek izgatása, símogatása jó hatással szokott lenni a nők izgalmi állapotára.

Mint már a csiklónál írtam, a hüvely nyelvvel "megdugható", mely igen kellemes a lányok számára.

A hüvelyt a nyelven és a péniszen kívül még természetesen ujjakkal is izgathatunk.
Mivel csak a pornófilmekben fér be a hüvelybe három vagy több ujj, ezért alapesetben csak egy ujjunkat dugjuk bele. - Később lehet kettő, de három a maximum. Fontos tudni, hogy az ujjak száma nem növeli a nő élvezetét. Sőt! Tehát nyugodtan megmaradhatunk egy ujjnál.

A csikló mellett még a hüvely bejárata az, mely nagyon érzékeny, és melyet érdemes ingerelni.
A hüvely távolabbi részei már nem igazán izgathatóak, épp ezért (is) gyakorlatilag lényegtelen, hogy a férfinak mekkora pénisze van.

Ha megfelelően nedves a punci és már nyalogattuk is, akkor dugjuk be óvatosan a középső ujjunkat a hüvelybe. Épp csak egy picit, mondjuk egy ujjpercnyit. Ezen a részen a hüvely fala mindenhol ingerelhető. Fölül, alul és oldalt is.
Alul pici "rücsköket" tapinthatunk ki, melyeket finoman simogathatunk, nyomhatunk. A nőknek ez legalább olyan erotikus, mint a férfinél ha a hímvesszőjét simogatja egy nő.
A hüvely bejáratánál fölül egy bordázott részt találunk. Ezt szintén simogathatjuk. A bordázaton húzzuk végig ujjunkat, dörzsölgessük ezt a részt. Nyomást is gyakorolhatunk rá. Alaposan és élvezettel masszírozzuk ezt a területet.

Itt fölül, a hüvelyben találni a mágikus G-pontot. Ez a bordázott résznél van. Fölfelé kb. 3 - 8 cm-re. Ez körülbelül egy ujjpercnek és a teljes ujjnak felel meg.
Kezdjük el masszírozni, nyomni óvatosan ezt a részt. Közben a köldök és a fanszörzet közötti részt csókolgassuk. Figyeljük a hatást! :)

A G-pont manapság eléggé divatos, ám ha nincs meg, nem kell erőlködni vele. Elég ha a csiklót megtaláljuk - már pedig ezt nem nehéz, ahhoz, hogy a nőt teljesen és maradéktalanul kielégítsük.
A G-pont a nők 30%-nál egyáltalán nem mutatható ki. Tehát ne keseredjünk el, ha nincs meg.

A belsőbb részekből egyedül a méhszáj érdemel említést, melyet kitapinthatunk, ha a nő lábait a vállunkra rakja, és mi így dugjuk be ujjunkat. A méhszáj puhán simogatható, de szexuálisan nem túl lényeges.
A méhszájat a péniszünkkel, a makkunkkal is érezhetjük szeretkezés közben.
 

Gát

A gát egy vékony bőrredő a hüvely és a végbél között. Nyelvvel és ujjal izgatható, főleg belülről.
 

Végbél

A végbél ingerlése nem túl erotikus a nőknek, - szemben azzal, hogy a pornófilmekben azt sugallják, hogy ez a nők minden vágya, és szinte minden nőt seggbe is dugnak legalább egyszer.

Egyes nők számára kellemes, ha szeretkezés közben - a gerincoszlop és a "farokcsont" simogatása után a végbél kijáratát is masszírozzuk. Esetenként óvatosan az ujjunk hegyét be is dughatjuk a nyílásba, de semmiképp se erőltessük.

Ha mégis úgy döntünk párunkkal, hogy az anális szexet kipróbáljuk, akkor behatolás előtt a nőnek (vagy a férfinak, - attól függően, hogy kinek a popójával játszanak:) beöntést kell adni, és át kell mosni. A beszáradt kaki nagyon fájdalmassá teheti a végbélbe hatolást. Ha csak az ujjunkkal játszunk a popóval, akkor ez a porcedúra elmaradhat, ám utána nem árt egy alapos kézmosás...

Ha bedugjuk óvatosan ujjunkat a végbélbe, akkor körülbelül olyan érzésben lesz részünk, mint ha egy gumikesztyűt húznánk fel. A partnerünk pedig kakilási ingert fog érezni.
Csak egy ujjat dugjunk fel, és azt is csak addig, ameddig simán megy.
Ha ekkor a másik kezünk nagyujját a hüvelybe dugjuk, akkor a két ujjunkkal játszhatunk belül.

Kevesen tudják, de a férfiaknak nem csak a pénisze izgatható, hanem a prosztatájának környéke is. Ez azonban csak a végbélen keresztül érhető el. Ha a partnerünkkel megfelelően intim viszonba vagyunk, akkor akár ezt ki is próbálhatjuk. A nő dugja fel egy ujját a férfi végbelén és simogatással izgassa a belső részeket.
Ha jól csinálják, akkor a ferfiaknak elementális szexuális érzésben lehet részük.


 

 

 

 

 

 

 

 

http://noiorgazmus.freeweb.hu/punci.html a cikk származási helye

Szólj hozzá!

Vizhatlan puncik

tarisznya 2009.04.27. 15:56

 

 Na most az egyszer elárulom hogy hol a kritorisz...ott középen fent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amit a félszemű farkad lát és érez amikor be ötöl és hatol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Tarisznyák bőrkötésben

tarisznya 2009.04.27. 14:34

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://szex-ebook.com/html/PT_demo.htm: Pénis titkok

http://c8.hu/weboldal/y1.php?a=toki&on=1210998541 :Tökibiszex

http://tarisznya.gportal.hu/gindex.php?logout=1

Szólj hozzá!

tarisznya

tarisznya 2009.04.27. 10:35

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bőrtarisznya

kisméretű fedeles bőrtáska, amelyet hosszú bőrpánton lógatva, félvállra vetve hordoznak. Általában bal vállukra akasztják a pántot, és a bőrtarisznya a jobb csípőhöz simul. A bőrtarisznya a magyar nyelvterület legnagyobb részén ismeretes, de a Dunántúl kivételével csak egy-egy foglalkozási réteghez tartozók, főként a pásztorok, a vadászok, csőszök és kerülők használták. A Dunántúlon csak a szegényebbek és gyermekek használtak vászontarisznyát, a parasztok szívesebben hordtak bőrtarisznyát vagy → szeredást. A bőrtarisznyát vagy → szíjgyártóktól vásárolták, vagy maguk állították elő. Rendszerint használt csizma szárából készítették. A pásztorok „jágeros” bőrtarisznyája különösen díszes kivitelben készült: rézcsattal, bőrsallangokkal, állatalakot, virágot mintázó bőrrátétekkel, rézveretekkel díszítették. Benne tartották a legfontosabb apró használati tárgyakat (acél, kova-tapló, bicska, tükör, fésű, bajuszpedrő) és az elemózsiát, szíjára csatolták a fából faragott, díszes ivókanalat. – A bőrtarisznya párhuzamai megtalálhatók egyes szomszéd népeknél, mindenekelőtt a szlovákoknál. Ott a pásztorok mellett egyes vándoriparos-, vándorkereskedő-rétegek is használták (drótosok). Alpesi és hazai német csoportok körében szintén megszokott tárgy. – Irod. Jankó János: A Balatonmelléki lakosság néprajza (Bp., 1902); Bednárik, Rudolf: Časopis Muzeálnej Slovenskej. Spoločnosti (Martin, 1950); Gunda Béla: Néprajzi gyűjtőúton (Debrecen, 1956); Vajkai Aurél: Szentgál. Egy bakonyi falu néprajza (Bp., 1959).

 

Én azonban több mindent tartogatok a tarisznyámban. Szó lesz az emberi kapcsolatokról a szerelemről szexről, a meleg biszex heteró szex okáról. A szegénységről különös sorsokról.  Tarisznyámban szerepel értékessebb , mulatságos vagy elgondolkodtató web oldal ajánló.

Szütyömben rengeteg bemutatásra váró videó. A nevem Tarisznyás Józsi paraszgyerek aki szereti megmondani a őszintét.

Remélem jol szórakoztok majd : ölel benneteket tarisznya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

látotagó olvassa a lapot.

Szólj hozzá!