Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

tarisznya-18+

Sok mindent tartogat majd a tarisznyám !

Friss topikok

Linkblog

Patrick Swayze öngyilkos akart lenni

tarisznya 2009.06.02. 06:56

Patrick Swayze öngyilkos akart lenni

Csupán felesége tartotta vissza a rákbeteg Patrick Swayzet attól, hogy saját kezével vessen véget az életének. A színész egyre elviselhetetlenebbé váló fájdalmai arra sarkalták, hogy öngyilkos legyen és meg is tette ennek előkészületeit, felesége azonban az utolsó pillanatban lebeszélte róla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felesége tartotta vissza a rákbeteg Patrick Swayzet attól, hogy saját kezével vessen véget az életének.
Fotó: Bors
 


– Elképzelhetetlen szenvedéseken ment már át és hiába az élni akarása, elfáradt. A gyógyszerek, az elhatalmasodó betegség szörnyű fájdalmakkal jár, ezért úgy döntött: megöli magát. Erős nyugtatókat szerzett és komolyan be akarta őket venni – kezdte a pár egyik barátja a National Enquirer magazinnak.


– Egy este, mikor a fájdalomtól összegörnyedve feküdt a fürdőszoba padlón, készen állt a távozásra és könyörgött Lisanak, hogy adja oda neki a gyógyszereket. Lisa azonban nem engedte, hogy megtegye, azt mondta, ő is belehalna a tudatba, hogy így Patrick így ment el – folytatta az ismerős. Lisanak volt is oka félni, hiszen Patrick nővére, Vicky tizenöt évvel ezelőtt szintén saját kezűleg vetett véget életének és ez csaknem tönkretette a színész életét.
– Imádta Vickyt, mindenben segítette őt, Vicky azonban egyre depressziósabb lett és végül kaliforniai lakásában találtak rá, két doboz altató és egy üveg whiskey hevert mellette. Patrick soha nem tette túl magát rajta – mondta a barát, aki szerint Patrick túl van a legnagyobb elkeseredettségen és azt mondta feleségének, hogy élni akar, amíg lehet.
BorsOnline / gyulai
http://tarisznya.gportal.hu/gindex.php?logout=1
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tarisznya-18.blog.hu/api/trackback/id/tr451158170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása