Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

tarisznya-18+

Sok mindent tartogat majd a tarisznyám !

Friss topikok

Linkblog

Te kit csokolnál meg illetve mely testrészét illetnéd szájaddal ?

tarisznya 2009.05.05. 18:35

 

 

 

 

 

 

 

 

 Te kit csokolnál meg illetve mely testrészét illetnéd szájaddal ? Te kit csokolnál meg illetve mely testrészét illetnéd szájaddal ?

A legismertebb csók a Judás csokja ami igen bonyolult következményekkel járt. A Francia csóknál nincsen izgalmassabb. A kéz csók ugye a tisztelett puszija. Intim testtájékra adott puszit nem mindenkinek adunk aki uton utfélen velünk szembe jön. A nyelves puszinál a két fél a saját energia körét kapcsolja össze egy eggy egésszé.
Az energia kör összekapcsolását ugy értem hogy az embernek van két fő meridián vezetéke, gerinc mentén a kormányzó , elöl pedig az anális területekről induva a befogadó ami végig halad a test elülső részén haladva az ajak aljáig. Ha a nyelvedet a szájpadlásodra teszed kapcsolóként müködik majd, ugyanis a elöbb emlitett két meridiánt igy össze ér és beindul a keringés. A csokoló pár esetén viszont ugyanigy történik csak az ő köre a tiedével eggyesül igy közös energia keringés történik. Ezért akkora élmény a csók-szinte már szex maga.                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

látotagó olvassa a lapot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tarisznya-18.blog.hu/api/trackback/id/tr311104680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása